Zvláštní...

Stala se zvláštní věc.
Jonáš odjel s babičkou a dědou k řece. Hned na 6 nocí!
Nikdy nebyl náš kuliferda pryč ani na jednu noc, teď hned týden! Plakala jsem u brány, je mi smutno teď u stolu, při večeři, kdy je ticho jak v hrobě. Bárny si v klidu odfukuje v ložnici, spí nerušeně, asi mu nebude vadit, že neuslyší večer Jondu, jak si hraje ve vaně, ráno, jak Jonda brečí "kde je táta?!", Jondu s kytarou na zápraží, Jondu jak nahání kachny, jak se vzteká, neb mu vzala Dáša přece JEHO klacík....njn prostě mi děsně chybí už teď:)


Na druhou stranu mám čas si zas povídat s Petrem, můj milovaný muž mi sdělil, že jsme udělali jednu z nejlepších rozhodnutí, když jsme si před pár měsíci vzali Dášenku z útulku. Na počátku bylo samozřejmě plno obav, co děti, co kachny, slepice, kytky, záhony???? Dáša je úžasná a je to the best friend of Jondy a hlídá!:)

Víkend jsme si užili, kromě práce byla i legrace, vykoupali jsme se poblíž kempu Lavičky ve Vltavě, voda jak smetana, pohlazení po těle:) Já absolvovala u kamarádky Petry workshop na téma ženské sebevědomí, bylo to inspirující, příběhy žen jsou vždycky tak zajímavé, jsme každá tak jiná a každá v sobě nosíme tolik emocí! uf, až se mi z toho točila hlava. Petra plánuje udělat další workshop v září, kdybyste měly chuť, sledujte facebook, její akce budu určitě "lajkovat":)


Komentáře

  1. považuji za nutné zaznamenat, jaké krásné reakce proběhly na FB:), pač FB je tady a teď, ten si nepamatuje, ale blog ano, alespoň se mi to tak zdá:
    Katarína Burcáková Galová 💕
    Petra K Slade Ty jsi zlato :)
    Libuše Fořtová Zuzanko, mám to úplně stejně a asi to tak bude už navždycky 😘
    Zuzana Mášová tak to je pecka, já si tak myslela, že je to proto, že je to poprvé😚
    Eliška Pinkavová Moravcová Pokaždé, když Tomík spí u babičky, odjede na jednodenní výlet, jde se hlídat, protože chce změnu, prostě každou chvilku, kdy ho nemám u sebe, dokonce i když odjede se školkou nebo tam chce spát, tak je mi smutno, prázdno a stýská se mi... A navíc teď začala i Ellča - výlety s babi a dědou - a to teprve prázdno! !
    Zuzana Mášová s tim mladšim to Eliško snad už nebude takové silné, ne? budu zvyklá od toho staršího....si myslim:)
    Eliška Pinkavová Moravcová Tak silné asi ne, ale stejně - ten pocit, že už tě nepotřebuje.r
    Luci Jee v tomto jsem zatím panna... na workshop v září se snad dostanu... pozdravuji!
    Klára Rothová Když jsem měla poprvé obě děti na týden pryč, pořád jsem někde něco hledala a nemohla najít různé věci a pak jsem přišla na to, že "hledám" děti.
    Petra Spence Zuzi hodne jse me tvuj blog dotkl, protoze clayovi skoncili vcera prazdniny...a to ne ze by byl nekde pryc, byl doma ale ten navrat do skoly byl pro me tezky :( pockej, je tezke je pustit do "sveta" xx
    Petra K Slade Holky já smutním jen když vezu psa pryč na hlídání. Jak vám to přiroste k srdci, je konec :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za Vaše slova:)

Oblíbené příspěvky