Přání k narozeninám

Dům ztichl, slyším silný vítr, vidim vlát praporky a ohýbat se vrby, ta živelná síla přináší asi větší a větší zimu, potřebujeme kamna, kvůli těm plamenům. Kluci jeli na návštěvu, jsem tu asi poprvé takhle sama. Kočka mi skočila do klína, rekapituluji včerejšek...jak to bylo neočekávané a tak milé. Mysleli jsme si na malinkou oslavu, jen s prarodiči a bratry, dorazila jen polovina, ale k tomu přijela sestřenice s rodinou a nakonec přišli i naši milí sousedé chalupáři. Tolik milého pohromadě...být dítětem takové narozeniny bych si taky přála.

Dárky si Jonda musel najít venku, v traktoru, na trampolíně, na hromadě země, v autě, na lešení:)

S kombajnem se šel nejprve i sprchovat, potom i spát. Jsou mu tři a my jsme pyšní rodiče. Jonášek ušel už velkou cestu, od docela stresového těhotenství, po né zrovna ukázkový porod, první rok byl pro nás všechny velmi náročný, to je ale jiný příběh. Druhý utekl jako voda a třetí jakbysmet, tolik se toho událo, tolik úžasných chvil s ním...

Už nás toho tolik naučil, zejména o nás samotných, je nám velkým pomocníkem, na zahradě, v kuchyni, s bráškou, při nákupu, společníkem při lítosti a hlavně radosti. Je to osobnost, maličké tělíčko s velikou a krásnou duší, s obrovským potenciálem, jako ostatně každé dítě.

Žádný dárek světa nevyváží naše největší přání,
aby jsi byl šťastný a spokojený člověk, s empatií a pochopením pro druhé, aby ses nebál vzít zodpovědnost za svůj život do svých rukou, aby ses nikdy necítil být svázán konvencemi a neposlouchal rádoby autority, abys poslouchal své srdce a miloval život! Tohle Ti přejeme náš milovaný Jonášku:)



pořád běhá:)

musíme si pomáhat, všichni v akci

Někde jsem četla, že běh je pro lidi přirozený pohyb, můžeme to vidět u dětí, které přirozeně běhají, naše dítě je dokonalý příklad, běhá pořád:)

Výprava jde za oslavencem pro další dar:)






jako to mi tu bude hrát resp. lítat s hokejkou v obýváku? jako to bude trochu bordel ne?

 když ho objevil, tak ječel "tatooooo, táááátooooo, komajn komajn komaj!!!!!"

home made polštářky od tety Lucky:)


kombajn je prostě the best

Bárny měl největší radost z dortu, no hlavně z toho, že abychom si popovídali, nechali jsme mu jeden kousek spořádat:)


Komentáře

Oblíbené příspěvky