to nejlepší lečo na světě:)
Slíbila jsem recept, takže přikládám, existují dva zakladní principy, které je nutné dodržet:)
1) zeleninu musíte vkládat postupně, aby nic nebylo rozplizlé, a taky musíte postupně solit,
takže vhoďte cibulku, po cca 10 min. papriku, pak lžíci nebo dvě nebo třeba tři protlaku, změní se krásně barva a dodá leču šmak, pak rajčata, až bude zelenina ready, vlijte rozkvedlaná vejce, vypněte plamen a jen opatrně míchejte, aby to byla taková ta správná jemná konzistence a ne hrudkovitá záležitost,
2) a co je ale úplně nejvíc zásadní, bez toho nikdy nebude lečo the world´s best je, že u toho musíte mít pomocníka jako já, úžasné dítě, které bezpodmínečně milujete a i vy lečo
musíte připravovat s láskou a péčí, s myslí tady a teď, v přítomném okamžiku, jako ostatně nejlépe všechno jídlo....pak se nedá nic zkazit:)
1) zeleninu musíte vkládat postupně, aby nic nebylo rozplizlé, a taky musíte postupně solit,
takže vhoďte cibulku, po cca 10 min. papriku, pak lžíci nebo dvě nebo třeba tři protlaku, změní se krásně barva a dodá leču šmak, pak rajčata, až bude zelenina ready, vlijte rozkvedlaná vejce, vypněte plamen a jen opatrně míchejte, aby to byla taková ta správná jemná konzistence a ne hrudkovitá záležitost,
2) a co je ale úplně nejvíc zásadní, bez toho nikdy nebude lečo the world´s best je, že u toho musíte mít pomocníka jako já, úžasné dítě, které bezpodmínečně milujete a i vy lečo
musíte připravovat s láskou a péčí, s myslí tady a teď, v přítomném okamžiku, jako ostatně nejlépe všechno jídlo....pak se nedá nic zkazit:)
Komentáře
Okomentovat
Děkuji za Vaše slova:)