poslední srpnové dny

Stále si myslím, že to byl super nápad - začít psát, a tak vědomě třídit, rovnat, zaznamenávat rodinné zážitky. Ani jeden nejsme dobří v kompletaci a třídění rodinných vzpomínek, fotek, pohledů, záznamů...Najednou to jde, bez nucení a ke všemu s radostí:)


Poslední srpnová sobota se nesla v duchu oslav, asi i oslav konce prázdnin, kudy jsme projížděli, tam se slavilo, balonky, pergoly, party stany, auta, auta a zase auta, my zamířili ke kamarádům do Smolotel, ta vesnice je malebná, mám ji moc ráda, a není to jenom tím, že nad ní svítí do dálky mé od dětství oblíbené poutní místo Maková.
Kamarádi si tam ze staré stodoly pomalu budují vzdělávací středisko, vyrábějí vychytanou stavebnici Mates Modul, jsou to nadšenci do raw food a jiných kvalitních záležitostí:) no a pořádali festival, zůstali jsme do pozdních hodin a bylo to moc prima.



Ještě jsme stihli výstavu květin v Čimelicích, bazén v Blatné, spoustu činnosti na zahradě a moc fajn chvíle s babi a dědou. Mezitím Bárny snědl kočičí granule, Jona hodil do studny součástku z traktůrku a bambusovou tyčku a já uvařila polévku z prostředku na nádobí, mám z toho bolavou sliznici v puse a krku, holt všeho moc škodí, "jar" kupujeme eko, stáčený v bezobalové prodejně do flašek od vody.




Jonášek spatřil klauna:)





Začínáme s Jondou cvičit dětskou jogu, Bárny leze vesele po čtyřech, učím se říkadla, o tom napíšu příště:)

Komentáře

Oblíbené příspěvky